Kartonnen roll-up banner

Omschrijving

Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor een standaard roll-up banner om jouw boodschap te verspreiden? De kartonnen roll-up banner van Drukwerkbestellen.be is snel en eenvoudig op te zetten. Of je nu op zoek bent naar een complete set of alleen een doek, bij Drukwerkbestellen.be zit je goed!

Het karton bestaat uit dubbel golfkarton (FSC/PAP20). De print is gemaakt van 200 g/m2 posterpapier. Dit product is uitsluitend geschikt voor binnengebruik en vereist een vlakke ondergrond. Beschikbaar in 1 formaat (80 × 200 cm).
Wil je de print vervangen of vernieuwen? Bestel dan alleen de print. De print wordt geleverd met dubbelzijdige plakband.

Wordt geleverd inclusief handleiding.

  • Milieuvriendelijk
  • Snel en eenvoudig op te zetten
  • Verkrijgbaar in klein en middelgroot formaat.
Productspecificaties
Belangrijkste materiaal dubbel golfkarton (FSC/PAP20)
Bedrukt materiaal 200 g/m2 posterpapier
Afmeting 80 x 200 cm
Gewicht per stuk 2,8 kg
Printkleur Enkelzijdig, Volle kleur
Dubbelzijdig, Volle kleur
Optie Volledige set | Posterpapier met dubbelzijdig plakband
Waterbestendig Nee
Aanleverspecificaties
Gebruik onze werktekening voor het gereed maken van jouw bestand.

Vanwege de vorm/speciale snede is het gemakkelijker om je bestand op te maken aan de hand van onze werktekening.

Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.

De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!

Voeg 3 mm afloop toe.

In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 3 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Lever het bestand aan zonder snijtekens en printmerken.

Houd een veiligheidsmarge aan van 150 mm van de onderkant.

Bij een roll-up banner hanteren we verschillende veiligheidsmarges: Bovenkant 10 mm, linker- en rechterkant 4 mm en voor de onderkant 150 mm. De onderkant wordt voor een groot gedeelte gemonteerd in het roll-up systeem en zal dan niet zichtbaar zijn.

Minimale resolutie is 150 dpi.

De teksten en afbeeldingen in jouw ontwerp dienen een minimale resolutie van 150 dpi te hebben.

Gebruik CMYK als kleurmodus.

Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Onze klantenservice staat je graag te woord.

Het lettertype moet op zijn minst 20pt zijn

Het lettertype moet op zijn minst 20 pt zijn.

Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.

Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand.

Controleer jouw ontwerp op overprint/transparantie.

Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het materiaal en print- of druktechniek.

Templates
Gids PDF
80 x 200 cm PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Wat is dit product precies en waar kan ik het voor gebruiken?
  • Roll-up banners zijn bedrukte spandoeken met een oprolsysteem. Deze zelfstaande marketingtools zijn een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die zichzelf willen promoten. Roll-up banners zijn opvallend, professioneel en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze een slimme investering zijn voor elk bedrijf dat zijn zichtbaarheid wil vergroten en nieuwe klanten wil aantrekken. Ze zijn uiterst eenvoudig op te zetten en compact, waardoor je ze makkelijk kunt vervoeren.

  • Deze rolbanner is een milieuvriendelijk alternatief voor gewone banners.

Kan ik het doek verwisselen?
  • Het is mogelijk om het doek te verwisselen. Het doek is herbruikbaar, maar je kunt het ook vervangen. Het is mogelijk om een apart doek te bestellen bij Drukwerkbestellen.be. Het wordt geleverd met dubbelzijdig plakband. Verwijder het oude doek voorzichtig van de cassette en de bovenhoeken en plaats het nieuwe doek.

Oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage er niet bij? Vraag een offerte aan.

Toon meer

Verwachte leverdatum

Upload en controleer je bestanden voor maandag, 29 mei 2023 14:30

€ 53,31 Ex btw

Type

Oplage

Leverdatum