De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Reclame drukwerk

Best verkocht

Flyers (ongevouwen)

Best verkocht

Flyers (ongevouwen)

Verspreid informatie over je producten, restaurant, uitverkoop of opkomende evenementen met je eigen persoonlijke flyers!

Bestel nu

Folders (gevouwen)

Folders (gevouwen)

Gevouwen folders zijn perfect voor het uitlichten van de diensten of producten die je aanbiedt. De verschillende kanten zorgen voor rust en overzicht.

Bestel nu

Brochures & Boekjes

Brochures & Boekjes

Brochures en boekjes worden vaak gebruikt als product catalogus. Bijvoorbeeld veel meubelzaken hebben een catalogus voor het visuele aspect.

Bestel nu

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn klassiekers om in contact te raken! Ontdek onze vele speciale visitekaartjes zodat je opvalt in de tas of tussen al het papierwerk.

Bestel nu

Klassieke flyers en folders om uit te delen

Niet de folder gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van folders.

Ongevouwen

Flyeren voor jouw evenement, beurs of bedrijf? Laat jouw flyers drukken bij Drukwerkbestellen.be. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen!

Bestel nu
Enkelvouw

Met enkelvouw folders wordt het papier één keer gevouwen, waardoor 4 pagina's gevormd worden met genoeg ruimte om gemakkelijk jouw bedrijf te promoten. Geef deze mee aan klanten, zodat zij al jouw diensten makkelijk terug kunnen vinden.

Meest gebruikt voor prijslijsten, menukaarten of programmaoverzicht

Bestel nu
Wikkelvouwfolder

Een wikkelvouwfolder wordt gevormd door het papier twee keer in dezelfde richting te vouwen. Een deel van de folder wordt naar binnen gevouwen, waardoor het omwikkeld wordt door de andere twee delen. Het binnenste gedeelte is iets dunner (met 3mm) om opbolling na het vouwen te voorkomen.

Ideaal voor afhaal menu's, prijslijsten, bedrijfsfolders en evenement brochures.

Bestel nu
Zigzagvouw

Een zigzagvouw folder wordt twee keer in tegenover gestelde richtingen gevouwen. De drie delen zijn even breed, waardoor alle delen netjes over elkaar heen vallen nadat het papier gevouwen is. Vergelijkbaar met wikkelvouw folders, maar deze geven een speelsere boodschap.

Meest populair voor bedrijfsfolders en evenement brochures.

Bestel nu

Kies voor buitenreclame met posters

Kies uit een groot assortiment van posters die een blijvend indruk achterlaten.

Een kaartje voor elke gelegenheid

Niet het kaartje gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van kaartjes.

Wenskaarten

Wie ga jij verwonderen met een kaartje? Er zit nog steeds veel kracht en waardering in een persoonlijk bericht naar relaties of collega's.

Bestel nu
Uitnodigingen

Je bent op de juiste plek voor compleet unieke en persoonlijke bedrukte uitnodigingen. Het maakt niet uit of je een verjaardag, evenement, bruiloft of feest uitnodiging wil sturen, alles kan!

Bestel nu
Ansichtkaarten

Stuur bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje naar een nieuwe klant die zijn eerste bestelling heeft geplaatst.

Bestel nu
Bedankkaartjes

Het onderhouden van relaties is ontzettend belangrijk. Bedankt kaartjes bieden een mooie kans aan om af en toe dankbaarheid te tonen met een persoonlijk bericht.

Bestel nu

Breid je reclame uit met zoveel meer creatieve producten

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or