Stoelen bedrukken

Ga zitten, relax en geniet van het zonnetje. Maar wel in een stijvolle, comfortabele stoel. Bedruk nu je eigen stoelen en val op op dat volle terras!

Een stoeltje bedrukken: eens iets anders!

Bij Drukwerkbestellen.be kun je bijna alles met je logo laten bedrukken of zelfs borduren. Van kleding tot enveloppen, van textiel of karton tot andere materialen. Waarom zou je dan kiezen voor een gepersonaliseerde stoel? Omdat een originele print langer blijft zitten… hangen bij de doelgroep! Iets origineels en opvallends als een comfortabele stoel valt meer op dan banners of groot doek – en is ook nog eens heel praktisch! Je hebt een groot oppervlak om op te printen en jouw tekst, bedrijfslogo of andere promotionele uiting. Afhankelijk van het model bedruk je een behoorlijk grote rugleuning! Op het moment dat je er niet in zit, kan iedereen jouw marketing zien. En op het moment dat je wel even op je luie stoel zit, is het heerlijk relaxte reclame! Van beurzen tot conventies en bijeenkomsten, een stoel bedrukken kan voor allerlei gelegenheden en valt altijd op!

Ik wil een stoel bedrukken! Waar gebruik ik hem?

Qua locaties kun je alle kanten op. Overal waar je je naamsbekendheid wilt vergroten en je doelgericht, effectief en goedkoop je bedrijf wilt promoten is een goede plek! Een gepersonaliseerde stoel neem je overal mee naartoe, omdat je overal wel eventjes wilt zitten tijdens het netwerken of presenteren. Of je nu een event houdt op het strand – waarvoor een opvouwbaar stoeltje bedrukken ideaal is – of een barbecue houdt in het park – waarbij een grotere, houten stoel bedrukken weer handig is -, er is altijd een optie die past bij jouw wensen. Een bedrukte stoel is leuk als aankleding, voor zowel zakelijke als privémomenten.

Houdt jouw doelgroep van kamperen, of zitten ze op het puntje van hun stoel naar een beachvolleybalwedstrijd te kijken? Dan is een stoeltje bedrukken ook leuk als je aan een give-away actie begint! Met of zonder armleuningen en een print op de rugleuning: deze items zet je helemaal naar de hand. Je kunt ze daarom op verschillende manieren inzetten, die verder gaan dan een give away. Bedrukt interieur is ook een goede manier om een bepaald thema in jouw beursstand of marktkraam te creëren. Je bent met een gecustomisede stoel en een tafel in jouw stijl al een stuk leuker aangekleed dan andere, conventionele stands en kraampjes. Mag jij raden wie de voorbijgangers sneller zullen onthouden!

Behalve deze zakelijke toepassingen, is een stoeltje bedrukken ook voor sportverenigingen interessant. Ook al lijkt een gepersonaliseerde stoel niet het eerste waar je aan denkt met sporten (tenzij je vanuit je stoel de wedstrijd leidt, zoals tennis!), het is een toevoeging aan iedere aankleding van de kantine of het terras. De kracht van branding zit hem in iets onverwachts doen – en een stoel bedrukken is daar zeker onderdeel van! Misschien wordt de tegenstander niet geïmponeerd van jouw bedrukte terras, maar ze zullen je wel onthouden om je gevoel voor detail!

Een gepersonaliseerde stoel die lang meegaat

Goedkoop is duurkoop, dat weet iedereen. Maar goed hoeft niet per se duur te zijn! Bij Drukwerkbestellen.be zijn we gespecialiseerd in alles dat met drukken te maken heeft. Van zeefdruk tot offset en digitaal, onze inkt blijft super lang haarscherp en onze artikelen in goede conditie. Zo kun je ervan op aan dat een stoeltje bedrukken marketing is die je eenmalig aanschaft, maar keer op keer en dag na dag blijft gebruiken. Dat noemen wij zonder moeite, zo geregeld.