Visitekaartjes maken & drukken

Visitekaartjes maken & drukken

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van visitekaartjes van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle design templates of naar de goedkoopste opties, bij ons zit je goed!

Exclusieve multilayer visitekaartjes

Maak van je eerste indruk een blijvende indruk met de luxe multilayer visitekaartjes van Drukwerkbestellen.be. Deze kaartjes zijn ontworpen om op te vallen en hebben een innovatieve drielagentechniek met een dikte van 810 g/m² voor een exclusieve uitstraling. Personaliseer jouw visitekaartjes met een selectie van gekleurde lagen om een uniek color-block effect te creëren dat jouw merk perfect weergeeft. Onze multilayer visitekaartjes zijn ideaal voor professionals die willen opvallen.
Bestel nu

Val op met Spot-UV visitekaartjes

Val op met onze Spot UV visitekaartjes - waar luxe en kwaliteit samenkomen in het drukken van visitekaartjes. Spot UV-coating voegt een unieke, glanzende highlight toe aan geselecteerde gedeeltes, waardoor een verbluffende visual ontstaat die net zo indrukwekkend aanvoelt als hij eruitziet. Ideaal om een opvallende indruk te maken op netwerkevenementen of beurzen. Bestel nu en ontdek hoe onze Spot UV visitekaartjes jouw professionele uitstraling kunnen verbeteren!
Bestel nu

Onze gevouwen visitekaartjes

Maak kennis met de gevouwen visitekaartjes van Drukwerkbestellen.be, perfect voor wie extra ruimte nodig heeft zonder aan design in te leveren. Deze kaartjes zijn ook ideaal om te gebruiken als spaarkaart of afspraken kaart. Met extra ruimte voor creativiteit en details zorgen onze gevouwen visitekaartjes ervoor dat je merk opvalt.
Bestel nu

Formaten voor visitekaartjes afdrukken

We bieden een breed scala aan formaten visitekaartjes. Kies uit standaard, vierkante, afgeronde of Amerikaanse formaten. Ook bieden we gevouwen kaartjes aan om extra indruk te maken.